Pranje vozila

ČIŠĆENJE UNUTRAŠNJOSTI VOZILA

Tepih servis mopex

U današnje vreme u automobilu provodimo sve više vremena. Posledica svega toga je da se enterijer vozila zaprlja. Da li jedete ili pijete u automobilu ? Da li ste ikada prosuli nešto od hrane i pića u automobilu, posebno nešto što sadrži mleko? Ako jeste onda je unutrašnjost Vašeg automobila pravi raj za bakterije. Bakterije se hrane drugim bakterijama i razvijaju se u sredinama koje su prljave i vlažne. Kada na to dodate prljavštinu koju ste na svojim cipelama pokupili na ulici, u toaletu, poslu, parku nered koji iza sebe ostave Vaša deca ili kućni ljubimci i toplotu dok Vaš automobil stoji na suncu dobijate jedno veoma nezdravo mesto u kome Vi i Vaša porodica provodite dosta vremena gde postoji velika opasnost od razvoja raznih bolesti i alergija.

Organska nečistoća
U organsku prljavštinu spada sve što sadrži karbon, to uključuje znoj, buđ, bube, bakterije i ugljene hidrate. Primeri organske nečistoće su sir, pizze, razni sendviči. Sve ovo izaziva pojavu bakterija i neprijatnih mirisa. Mopex tepih servis koristi posebne metode i hemijska sredstva koja su u ph neutralna, ekstracione mašine i paročistače, kako bi unutrašnjost Vašeg automobila bila čista i bez organskih nečistoća.

Neorganske nečistoće
Neorganske nečistoće ne sadrže ugljenik i ako se nađu na enterijeru Vašeg vozila moraju se očistiti na pravi način. Mi u Mopex tepih servisu koristimo sredstva koja su prikladna za enterijer Vašeg vozila, a takođe bezbedna za Vaše najmilije i Vas. Naši obučeni zaposleni znaju kako da uklone čak i najteže fleke koje se mogu naći na enterijeru vozila. Sve više vremena provodimo u kolima i na žalost u njima ostavljamo gomile đubreta koje curi ili se prospe, deca prosipaju hranu ili im je muka, kućni ljubimci ostavljaju svoje mirise i sve to ulazi u enterijer. Provesti dan u automobilu može da bude veoma stresno i nema potrebe da bude i nezdravo. Možete usisati enterijer vozila ali to je samo maska. Akumuliranje prljavštine će dovesti do oštećenja enterijera, bakterije će se razmnožavati, od stajanja na suncu zarobljeni vazduh će dobiti kiseli miris i smrad.

Da biste stvarno očistili enterijer Vašeg automobila potrebna Vam je stručna pomoć.
Mopex tepih servis Vam nudi pranje presvlaka i poda Vašeg vozila ekstrakcionim mašinama i hemijskim sredstvima koja su bezbedna. Nudimo i pranje svih delova enterijera vozila paročistačima poslednje generacije kojima se ubijaju sve bakterije i alergeni, kao i uklanjanje neprijatnih mirisa od hrane, pića duvanskog dima. Razmislite o svemu tome dok se vozite koliko Vaše vozilo pređe kilometara i koliko prljavštine pokupite u samo jednom danu od raznih čestica ulja, alergena, polena. Sa pranjem unutrašnjosti Vašeg vozila u Mopex tepih servisu, možete biti sigurni da će sve nečistoće, bakterije i alergeni biti odstranjeni iz tapacirunga Vašeg vozila.

naruči >>