Pranje nameštaja

dubinsko čišćenje nameštaja

Tepih servis mopex

Nemojte bacati ili ulagati mnogo novca u presvlačenje Vašeg kauča, stolice, omiljene fotelje samo zato što su izgubili svoj sjaj tokom vremena. Mopex tepih servis nudi temeljno pranje vašeg mebliranog i kožnog nameštaja kako bi Vaša omiljena stolica ili kauč vratio svoj prvobitni sjaj. Takođe tretiranje profesionalnim sredstvima koja koristimo u našem servisu vaš nameštaj će biti očišćen i produžićete mu vek trajanja.
Proces čišćenja mebla, bez obzira da li je mebl na Vašem nameštaju prirodan ili sintetički, čišćenje u Mopex tepih servisu će produžiti vek vašeg kauča ili omiljene fotelje. Prvo naše stručno osoblje testira tkaninu, boje i vrstu vlakna. Prilikom pranja koristimo Ph uravnotežena hemijska sredstva , koja poseduju sve ateste o zdravstvenoj ispravnosti kako bi smo prljavštinu odvojili od presvlake. Naše profesionalne ekstrakcione mašine, koje koristimo za pravilno usisavanje, kao i profesionalne paročistače koji koriste pravilan pritisak i temperaturu kako bi smo Vam pružili najbolje rezultate.
Osveženje mebla
Ponekad nije potrebno da se radi kompletno pranje mebliranog nameštaja, ali vam je potrebno nešto više od kućnog usisavanja. Tepih servis Mopex Vam nudi profesionalnu uslugu usisavanja i osvežavanja Vašeg nameštaja. Naše stručno osoblje koristi profesionalne usisivače i ekstrakcione mašine koje uklanjaju prljavštinu, alergene i grinje iz vašeg nameštaja.

Ljubimci i nameštaj
Ponekad je nemoguće kućnog ljubimca sprečiti da se popne na nameštaj ali koliko god da uživate u njima oni ostavljaju mrlje, mirise i prljavštinu na nameštaju. Usluga pranje mebla koju Vam nudi Tepih servis Mopex je odlično rešenje za uklanjanje mirisa i mrlja koje ostavlja Vaš ljubimac.

Alergije
Mi u Mopex tepih servisu znamo da je čist dom zdrav dom. Vaš tapacirani nameštaj vremenom skuplja prljavštinu i prašinu koja tokom vremena može da izazove alergijske reakcije. Zaštitite Vaše voljene i Vas od zagađivača u vazduhu kao što su polen, buđ, grinje. Ako održavate Vaš nameštaj tepih servisu Mopex Vaš nameštaj če biti uvek čist i bezbedan za Vas i Vaše najmilije.

naruči >>